لزوم تجهیز دانشگاه ها به فضای آزمایشگاهی و کارگاهی برای رشته های تخصصی

به گزارش وبلاگ بانیما، معاون اداری، اقتصادی و مدیریت منابع وزارت علوم بر لزوم تجهیز دانشگاه ها به فضای آزمایشگاهی و کارگاهی برای رشته های تخصصی تاکید نمود و گفت: با توجه به جمعیت دانشجویی بعضی از دانشگاه ها و به منظور بهره برداری از فضاهای آموزشی و برطرف احتیاج دانشجویان، باید آزمایشگاه های دانشگاه ها تجهیز شوند.

لزوم تجهیز دانشگاه ها به فضای آزمایشگاهی و کارگاهی برای رشته های تخصصی

محمدتقی نظرپور در گفت وگو با وبلاگ بانیما، با بیان این که وزارت علوم طی 40 سال گذشته از لحاظ جمعیت دانشجویی، اعضای هئیت علمی و فضای کاربردی رشد چشمگیری داشته است، اظهار کرد: اکنون جمعیت دانشجویی کشور بالغ بر چهار میلیون و 30 هزار نفر اعضای هیئت علمی است.

وی پیشرفت های چشمگیر علمی و آموزشی را از دستاوردهای ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی در 40 سال گذشته دانست و گفت: اکنون 11 میلیون متر مربع فضای کاربردی و پنج میلیون متر مربع فضای آموزشی در اختیار دانشگاه های کشور قرار گرفته است.

معاون اداری، اقتصادی و مدیریت منابع وزارت علوم با بیان این که دو میلیون متر مربع پروژه های نیمه تمام در کشور وجود دارد، گفت: تعدادی از پروژه های آموزشی سال های گذشته نیمه کاره رها شده که تاکنون تعدادی از این پروژه ها، پیشرفت فیزیکی 45 درصدی داشته اند، کوشش می کنیم تمامی آن ها را به طور کامل به بهره برداری رسانده و در اختیار دانشگاه ها قرار دهیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "لزوم تجهیز دانشگاه ها به فضای آزمایشگاهی و کارگاهی برای رشته های تخصصی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لزوم تجهیز دانشگاه ها به فضای آزمایشگاهی و کارگاهی برای رشته های تخصصی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید