فراوری سیبی که تا یک سال تازه می ماند

به گزارش وبلاگ بانیما، محققان دانشگاه ایالتی واشنگتن نوع جدیدی از سیب فراوری کردند که می توان تا یک سال آن را در یخچال نگهداری کرد بدون اینکه طعم و خاصیت خود را از دست بدهد.

فراوری سیبی که تا یک سال تازه می ماند

به گزارش وبلاگ بانیما به نقل از فاکس نیوز، محققان نزدیک به دو دهه با ایده در هم آمیختگی متقاطع (cross-hybridization) دو نوع سیب که هرکدام ویژگی های منحصربفرد خود را داشتند و تخمین زده می شد که ترکیبشان چیز خوبی از آب در آید، بر روی ساخت این نوع جدید از سیب کار کردند. گفتنی است که تکنیک در هم آمیختگی متقاطع با روش اصلاح ژنتیکی تفاوت دارد.

این نوع جدید از سیب از آمیختگی متقاطع سیب های اینترپرایز (Enterprise) که از مقاومتی ذاتی در برابر سیاه شدن و آفت برخوردارند و سیب های هانی کریسپ (Honeycrisp) فراوری شده است که به شیرین بودن شناخته می شوند.

  • آشنایی با 10 فایده شگفت انگیز سیب

پژوهشگران به دلیل وجود لکه های زردی که یادآور ستارگان کیهانی هستند بر پوست این نوع سیب ها، آن ها را Cosmic Crisp (سیب تازه کیهانی) نامیده اند.

منبع: همشهری آنلاین

به "فراوری سیبی که تا یک سال تازه می ماند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری سیبی که تا یک سال تازه می ماند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید