طرز تهیه ترشی زیتون مخصوص
به گزارش وبلاگ بانیما، در مطلب زیر می خواهیم طرز تهیه ترشی زیتون مخصوص را به شما آموزش دهیم.
به گزارش ، تهیه این ترشی کمی متفاوت تر و خوشمزه تر از ترشی زیتون است و در این ترشی از سیر و هویج هم استفاده می شود که بسیار آن را خوشمزه تر می کند در ادامه می توانید روش تهیه آن را بخوانید.
هویج حدود 800 گرم
سیر یک بوته بزرگ
زیتون شور و بی هسته، اسلایس شده نیم کیلو
آب یک و نیم لیوان
فلفل قرمز به مقدار دلخواه
سرکه دو لیوان
سیاه دانه کمی (در صورت تمایل)
نمک به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه به مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
برای شروع کار درست کردن این ترشی بسیار خوشمزه و مخصوص پیشنهاد می کنم ابتدا با هویج و سیر شروع کنید و آن ها را را در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید. بعد همه مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بگذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشد. سپس زیرش را خاموش کنید. سیاه دانه را اضافه کنید و سریع تا داغ است شیشه ها را پر کنید و دربش را محکم ببندید و برعکس کنید تا همینطوری بماند و خنک شود. تا اینطوری هواگیری (کنسروی) می شود و در دمای محیط تا مدتی سالم می ماند و دیگر نیازی نیست در یخچال نگهداری شود. البته در این روش باید حتماً درب شیشه ها فلزی باشد و حسابی محکم باشد.
1- ترشی بعد از دو هفته آماده است، ولی بهتر است یک ماه بماند تا کاملاً جا بیفتد، بعد از اینکه درش را باز کردید در یخچال نگهداری کنید.
2- رب گوجه فرنگی را باید در یک قاشق روغن مایع تفت بدهید تا بوی خامی اش گرفته شود.
3- این روش را برای انواع مربا و شربت ها هم می توانید استفاده کنید، چون به ماندگاری بیشتر در دمای محیط خیلی کمک می کند.
4- این ترشی بهتر است کمی تند باشد، ولی با این حال مقدار فلفلش دست خودتان است.
منبع: ناز شو
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان