طرز تهیه سوسیس سوخاری خانگی؛ ساده و خوشمزه

به گزارش وبلاگ بانیما، سوسیس سوخاری یکی از انواع سوخاری ها می باشد که بسیار ساده و خوشمزه است.

طرز تهیه سوسیس سوخاری خانگی؛ ساده و خوشمزه

سوسیس سوخاری یکی از انواع سوخاری ها می باشد که بسیار ساده و خوشمزه است و یک ایده ناب برای پذیرایی و مهمانی می باشد که می توانید به آسانی این سوسیس سوخاری را در کنار سینی مزه یا در تولد ها در کنار دیگر غذا ها تهیه و سرو کنید.

این سوسیس سوخاری می تواند یک فینگرفود خوشمزه و مجذوب کننده نیز باشد که با سس های مختلف می توانید میل کنید با استفاده از سیخ چوبی آن را به سیخ بزنید و با گوجه گیلاسی و زیتون تزئین کنید. اما سوسیس سوخاری یک فینگرفود بسیار راحت و فوری است که شما می توانید از سوسیس دلخواه با درصد مختلف برای تهیه سوسیس سوخاری بهره ببرید.

مواد لازم برای تهیه سوسیس سوخاری

سوسیس 4 عدد

آرد 5 ق غذا خوری

تخم مرغ 1 عدد

آب 1 پیمانه

پودر سوخاری 1 پیمانه

بیکینگ پودر 1/2 ق چای خوری

نمک 1 ق چای خوری

فلفل سیاه، پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه سوسیس سوخاری خانگی بدون شیر و پنیر

مرحله اول: آماده سازی سوسیس

ابتدا سوسیس ها را پوست بگیرید و از وسط به دو نیم کنید و یا می توانید به صورت درسته آن را سوخاری کنید، ولی برای مهمانی بهتر است با توجه به سوسیس انتخابی 2 یا سه برش مساوی بزنید و آن ها را داخل سیخ چوبی یا خلال دندان بزنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

داخل یک کاسه آرد الک شده را به همراه ادویه ها و نمک و بیکینگ پودر بریزید و هم بزنید حالا تخم مرغ و آب را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را خوب هم بزنید تا یکدست گردد غلظت مواد باید مانند ماست باشد نه خیلی شل نه خیلی سفت شما می توانید آب را کم کم بریزید تا جایی که خمیر به غلظت برسد.

مرحله سوم: سوخاری کردن سوسیس

پودر سوخاری را داخل یک کاسه بریزید و مواد فوق را داخل یک لیوان ریخته تا راحت تر بتوانید سوسیس ها را داخل مواد بزنید حالا سوسیس ها را با یاری سیخ چوبی داخل مواد آردی زده و تکان دهید تا اضافی مواد ریخته گردد سپس در پودر سوخاری بغطانید شما می توانید قبل از اینکه سوسیس ها را داخل مواد آردی بزنید با یاری پنیر ورقه ای بپوشانید تا سوسیس پنیری سوخاری داشته باشید.

مرحله چهارم: سرخ کردن سوسیس سوخاری

داخل یک شیرجوش روغن ریخته تا داغ گردد سپس سوسیس های سوخاری شده را داخل روغن با حرارت ملایم قرار دهید تا سوسیس ها پخته و سوخاری گردد سپس داخل سینی قرار دهید و با سس دلخواه سرو کنید نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه سوسیس سوخاری ساده

می توانید بجای شیر از آب بهره ببرید.

شما می توانید از پودر سوخاری دانه درشت یا پولکی یا ساده بهره ببرید.

باید سوسیس سوخاری با حرارت کم مغز پخت گردد.

می توانید از هر نوع پنیری برای رول کردن سوسیس ها بهره ببرید که برترین گزینه پنیر ورقه ای می باشد.

منبع: پارسی دی

منبع: فرادید

به "طرز تهیه سوسیس سوخاری خانگی؛ ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوسیس سوخاری خانگی؛ ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید