طرز تهیه رولت مرغ و پنیر

به گزارش وبلاگ بانیما، رولت مرغ و پنیر برش خورده که به عنوان پیش غذا میل می گردد، یکی از غذاهای فوق العاده محبوب است. این رولت برای مهمانی ها، دورهمی های محبت آمیز و جهت داشتن یک روز خاطره انگیز، تهیه و سرو می گردد. دستور پخت رولت مرغ و پنیر راحت است و بعد از آماده شدن، به صورت سرد سرو می گردد. می توان در کنار از مقداری نان، گوجه فرنگی و مواد غذایی دیگر استفاده کرد. با طرز تهیه رولت مرغ و پنیر می توانید تغییر اساسی در روال غذایی خود ایجاد کنید، پس با آموزش تهیه آن همراه باشید.

طرز تهیه رولت مرغ و پنیر

رولت مرغ و پنیر

برای تهیه رولت مرغ و پنیر روش های مختلفی وجود دارد که در ادامه به شما شرح کاملی در این راستا ارائه می دهیم

مواد اولیه تهیه رولت مرغ و پنیر

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 4 قاشق غذاخوری سس مایونز
  • نیم کیلوگرم پنیر موزارلا
  • یک کیلوگرم ران مرغ بدون پوست و استخوان
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان لازم
  • 2/1 قاشق چای خوری پودر پیاز و پودر سیر
  • 2/1 قاشق چای خوری ادویه مرغ
  • اسفناج به میزان لازم
  • گردو به میزان لازم

دستور تهیه رولت مرغ و پنیر

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 1 ساعت 45 دقیقه
  • زمان کل: 2 ساعت

مراحل تهیه رولت مرغ و پنیر

در زیر مراحل تهیه رولت مرغ و پنیر را گام به گام شرح می دهیم:

  • فر را روی دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  • ورق فویل آلومینیومی را پهن کنید.
  • تخم مرغ و سس مایونز را با همزن با به صورت دستی هم بزنید.
  • پنیر را روی سوراخ های کوچک رنده خرد کنید.
  • پنیر را با تخم مرغ ترکیب کنید.
  • روی ورق فویل آلومینیومی، مخلوط پنیر و تخم مرغ را به طور مساوی پخش کنید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
  • در همین حین ران مرغ را خرد کنید.
  • یک طرف آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  • در یک کاسه میانه، گوشت مرغ چرخ نموده را با ¾ تا 1 قاشق چای خوری نمک، 2/1 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه خرد شده، پیاز و پودر سیر و چاشنی مرغ مزه دار کنید.
  • فویل آلومینیومی را از لایه تخم مرغ و پنیر جدا کنید.
  • لایه تخم مرغ و پنیر را روی یک ورق کاغذ روغنی قرار دهید.
  • ران مرغی که مزده دار شده است را روی لایه پنیر پخش کنید.
  • مرغ چرخ نموده را در یک لایه نازک روی ران مرغ پخش کنید.
  • اسفناج، گردو و پنیر موزارلا را درون رولت پخش کنید.
  • از کاغذ روغنی بهره ببرید تا به شما یاری کند تا رولت را به راحتی رول کنید. تا جایی که می توانید آن را محکم بچرخانید. سپس انتهای رولت را با ریسمان ببندید.
  • رولت را در دو لایه فویل آلومینیومی بپیچید و به مدت 1 و نیم ساعت در دمای 170 درجه سانتی گراد بپزید.
  • رولت را بعد از پخت از فر خارج کنید. بگذارید سرد گردد و سپس در یخچال قرار دهید. وقتی کاملاً سرد شد، فویل آلومینیومی را بردارید و کاغذ روغنی را جدا کنید.
  • رولت ها را به قسمت های مساوی برش دهید و آن را به خوبی در کاغذ روغنی و سپس دوباره در فویل آلومینیومی یا در یک کیسه بزرگ بپیچید. فقط مطمئن شوید که خوب بسته بندی شده باشند و تا آنجا که ممکن است تازه بمانند. اگر آن را خوب نگهداری کنید، هفته ها در یخچال دوام می آورد.

ارزش غذایی رولت مرغ و پنیر

برای تهیه یک رولت مرغ و پنیر سالم و خوشمزه از اسفناج تازه، پنیر موزارلا و گردوی بهره ببرید. پنیر موزارلا طعم و مزه خاص و نرمی به مرغ شما می دهد، در حالی که اسفناج حس طراوت را به ارمغان می آورد. این غذا نه تنها به طرز شگفت انگیزی خوشمزه است بلکه مزایای سلامتی زیادی نیز دارد:

1- مرغ

مرغ سرشار از مواد مغذی لازم است که بدن شما به آن نیاز دارد. سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست، حاوی 25.4 گرم پروتئین و ریزمغذی های مهمی مانند ویتامین ها، کلسیم و روی است. پروتئین یک جزء اصلی در ساخت عضلات از جمله ماهیچه های اسکلتی و بافت قلب است. پروتئین ها بعلاوه مسئول حفظ ساختارهای دیگر بدن مانند سلول ها و استخوان ها هستند.

2- اسفناج

اسفناج منبعی عالی از آهن، منگنز و ویتامین های A ، C و K می باشد. آهن نقش کلیدی در عملکرد گلبول های قرمز خون دارد که به انتقال اکسیژن از ریه ها به تمام اندام ها و بافت ها در سراسر بدن یاری می نماید.

3- گردو

گردو منبع عالی چربی های غیر اشباع و اسیدهای چرب امگا 3 است. مصرف امگا 3 به رشد و عملکرد سیستم مغزی و حفظ سلامت قلب یاری می نماید. استفاده از گردو در رولت پنیر و مرغ اختیاری است اما پیشنهاد می کنیم حتماً از آن بهره ببرید.

مدت زمان پخت رولت مرغ و پنیر

مرغ را چقدر و در چه دمایی باید پخت تا کاملاً نرم، مرطوب و خوشمزه گردد؟ این سوالی است که بیشتر آشپزهای خانگی می پرسند. مدت زمان لازم برای پخت مرغ شما بستگی به مقدار آن دارد. شما می توانید زمان را بر اساس میزان مرغ و ضخامت رولت خود تنظیم کنید.

در دمای 200 درجه سانتی گراد

معمولاً پخت کامل مرغ شما در این درجه حرارت بالا بیش از 15 دقیقه طول نمی کشد. در صورت تمایل برای داشتن گوشت مرغ سفت تر، زمان را به 25 دقیقه افزایش دهید. این دما معمولاً برای تعداد مرغ بیشتر و رولت ضخیم تر مناسب است.

در دمای 150 درجه سانتی گراد

اگر مرغ را در دمای 150 درجه می پزید، به 30 دقیقه زمان نیاز دارید. اگر نگران این هستید که مرغ کاملاً پخته نشده است، کافی است که آن را با چاقو برش داده و داخلش را نگاه کنید. نباید رنگ صورتی خامی در گوشت باقی بماند.

مواد لازم برای پر کردن رولت مرغ و پنیر

یکی از برترین روش ها در طرز تهیه رولت مرغ و پنیر، پر کردن آن با انواع مواد مختلف است. برای این منظور می توانید از مواد زیر به عنوان چاشنی بهره ببرید:

1- مارچوبه

ما آشپزی با سبزیجات تازه را توصیه می کنیم و مارچوبه در این دستور غذا به خوبی عمل می نماید. مرغ خود را با مارچوبه چاشنی دار نموده و با کمی پنیر و مارچوبه پر کنید. سپس آن را بپزید. ظرف 45 دقیقه یک غذای خوشمزه برای شما آماده می گردد. به علت وجود پنیر ذوب شده و مارچوبه، مرغ بسیار دلپذیر و نرم خواهد بود.

2- کلم بروکلی

کلم بروکلی را می توان در داخل رولت قرار داد. باید به خاطر داشته باشید که کلم بروکلی باید به قطعات کوچک خرد گردد تا به خوبی پخته گردد. سعی کنید از کلم بروکلی های تازه بهره ببرید تا حدبیشتر مواد مغذی را جذب بدن خود کنید.

3- بیکن

اگر نگران مرغ خشک هستید، پیچاندن بیکن در قسمت بیرونی گوشت یک راه چاره ساده خواهد بود. پنیر موزارلا رطوبت زیادی را در داخل مرغ ایجاد می نماید، در حالی که بیکن به جلوگیری از خشک شدن سریع مرغ در فر یاری خواهد نمود.

4- قارچ

برای داخل رولت مرغ و پنیر خود می توانید از هر نوع قارچی بهره ببرید. ما قارچ سفید معمولی را برای طعم غنی آن انتخاب می کنیم. یک نکته کلیدی در اینجا این است که قبل از افزودن قارچ، باید تمام آب اضافی رولت را بجوشانید. در غیر این صورت، ممکن است رولت خیلی آبکی گردد.

پنیر مناسب برای تهیه رولت مرغ و پنیر

گوشت مرغ معمولاً در صورت پخت در فر خیلی خشک می شوند. رطوبت برای حفظ طعم طبیعی این گوشت خوشمزه لازم است. به همین دلیل باید از پنیر در لابه لای رولت استفاده کرد. انواع پنیر مناسب این رولت عبارتند از:

1- موزارلا

پنیر موزارلا خرد شده دارای رطوبت کمی است. هنگام ذوب شدن کاملاً به شکل مایع در نمی آید اما در مخلوط پر شده به خوبی نگهداری خواهد شد.

2- پارمسان

پنیر پارمسان خیلی خوب در داخل رولت آب می گردد. ترکیب پارمسان با پنیری با رطوبت بیشتر مانند ریکوتا بسیار رایج است زیرا وقتی با پنیر ملایم تری مخلوط می گردد، طعم قوی تری به پنیر اضافه می نماید.

3- ریکوتا

ریکوتا نوعی پنیر است که به راحتی آب می گردد. این پنیر یک انتخاب خوب برای رولت مرغ و پنیر است. ریکوتا بافت خامه ای خوبی را برای پر کردن داخل رولت به ارمغان می آورد.

4- پنیر خامه ای

پنیر خامه ای قبل از آنکه تحت گرما قرار گیرد، حالت خمیری دارد. سپس با گرمایی کم به صورت مایع در می آید. این پنیر یک انتخاب عالی برای رولت مرغ و پنیر است زیبا میزه فوق العاده خامه را در سرتاسر رولت پخش می نماید.

کلام آخر

رولت مرغ و پنیر یک پیش غذای بسیار خوشمزه که می تواند گاهی اوقات آن را در خانه تهیه کرد. در طرز تهیه رولت مرغ و پنیر شما به مواد خاصی نیاز ندارید، تنها به مرغ، پنیر، تخم مرغ و چاشنی های مختلف برای طعم دار کردن آن نیاز دارید. بعد از آماده شدن رولت مرغ و پنیر می توانید آن را با مواد غذایی مختلف سرو کنید. تزئین رولت بسیار مهم است زیرا افراد را تشویق می نماید که به سمت این غذا بیایند و یک رول از آن را امتحان نمایند.

منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه رولت مرغ و پنیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت مرغ و پنیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید