حذف کیانوش و سهراب قابل پیش بینی بود، امید به آبروداری در توکیو

به گزارش وبلاگ بانیما، با اعلام فدراسیون جهانی وزنه برداری و طبق رنکینگ به روز شده این فدراسیون، علی هاشمی در دسته 109 کیلوگرم و علی داودی در دسته فوق سنگین نمایندگان وزنه برداری ایران در بازی های المپیک توکیو خواهند بود و این یعنی وداع کیانوش رستمی و سهراب مرادی با این دوره بازی ها.

حذف کیانوش و سهراب قابل پیش بینی بود، امید به آبروداری در توکیو

این دو وزنه بردار مدعی ایران در حالی از کسب سهمیه برای المپیک توکیو بازماندند که در المپیک 2016 ریو صاحب مدال طلای اوزان 85 کیلوگرم (کیانوش رستمی) و 94 کیلوگرم (سهراب مرادی) شده بودند اما با وجود پیگیری ها و هزینه های زیادی که برای المپیکی شدن دوباره شان انجام شد، از دست یابی به سهمیه بازماندند چراکه نه جزو هشت نفر اول اوزان خود بودند و نه بهترین وزنه بردار قاره.

بهداد سلیمی که خود مدال طلا المپیک 2012 لندن در دسته فوق سنگین را در اختیار دارد، می گوید ناکامی کیانوش رستمی و سهراب مرادی در کسب سهمیه کاملاً قابل پیش بینی بود. وی همچنین امیدوار است که دو نماینده جوان وزنه برداری ایران که تجربه ای از المپیک ندارند، بتوانند در توکیو پیروز ظاهر شده و از آبروی وزنه برداری ایران دفاع نمایند.

کیانوش و سهراب مسائل خاص خود را داشتند

بهداد سلیمی در مصاحبه با وبلاگ بانیما با تاکید بر اینکه کیانوش رستمی و سهراب مرادی هر یک به دلیل مسائل خاص خود نتوانستند برای المپیک توکیو صاحب سهمیه شوند، گفت: کیانوش رستمی به خاطر عدم ثبت نام رسمی نتوانست از امتیاز خود در مسابقات سوئیس برای کسب سهمیه استفاده کند، بعد از آن هم در مسابقات گزینشی دیگر از دستیابی به امتیاز لازم بازماند. سهراب مرادی هم به خاطر آسیب دیدگی نتوانست جهت کسب امتیاز و سهمیه را نتیجه بخش طی کند.

عدم کسب سهمیه رستمی و مرادی قابل پیش بینی بود

وی ادامه داد: البته با توجه به شرایطی که کیانوش رستمی و سهراب مرادی داشتند و به خصوص بعد از مسابقات قهرمانی آسیا و نتایج به دست آمده در آن رویداد، از چندماه قبل قابل پیش بینی بود که آنها نمی توانند برای المپیک توکیو کسب سهمیه نمایند.

برای همه ورزشکاران هزینه شده نه فقط کیانوش و سهراب

ملی پوش پیشین وزنه برداری ایران در واکنش به اینکه کیانوش رستمی و سهراب مرادی در شرایطی نتوانستند کسب سهمیه نمایند که به المپیکی شدن آنها و حتی مدال آوری شان امید زیادی وجود داشت و حتی برای یاری به کسب سهمیه آنها هزینه های زیادی شد، گفت: به هر حال برای ورزشکار و حضور او در میادین و به خصوص المپیک باید هزینه گردد. برای تمام ورزشکارانی که امروز در آستانه حضور در المپیک هستند، هزینه شده است. سهراب مرادی و کیانوش رستمی هم مستثنی نبودند. امید زیادی به المپیکی شدن شان وجود داشت و به همین دلیل هر اقدام لازمی انجام شد تا نتیجه مورد نظر حاصل گردد اما در نهایت خیلی مسائل دست به دست هم داد تا این مهم محقق نگردد.

علی هاشمی و علی داودی شایسته ترین وزنه برداران برای المپیک بودند

سلیمی در خصوص علی هاشمی و علی داودی که نمایندگان ایران در المپیک توکیو خواهند بود نیز گفت: علی هاشمی وزنه بردار درجه یکی است که دو مدال دنیای و چند مدال آسیایی دارد. علی داودی هم وزنه بردار جوانی است که مدال های با ارزشی در کارنامه دارد. او به دنبال این است که بتواند توانایی هایش را در رده سنی عظیمسالان هم ثابت کند. به نظرم با توجه به حذف کیانوش رستمی و سهراب مرادی، شایسته ترین وزنه برداران ایران برای حضور در المپیک علی هاشمی و علی داودی هستند.

تأثیر حضور نمایندگان با اسم و رسم در المپیک

قهرمان پیشین وزنه برداری ایران و دنیا در واکنش به این موضوع که به هر حال وزنه برداری ایران به خاطر ناکامی و عملکرد دور از انتظار کیانوش رستمی و سهراب مرادی با نمایندگانی در المپیک شرکت خواهد نمود که اسم و رسم عظیمی ندارند، توضیح داد: قبول دارم که حضور در المپیک با نمایندگانی که اسم و رسم مطرحی در دنیا دارند، خیلی تأثیر گذار است. به طور مثال اگر کیانوش رستمی و سهراب مرادی به توکیو اعزام می شدند به خاطر اسم عظیم شان و مدال هایی که در کارنامه دارند ترس زیادی در دل حریفان ایجاد می کردند.

چاره ای جز این نیست

وی دراین زمینه ادامه داد: در کل داشتن اسم و رسم و پیشینه خود یک امتیاز مثبت است اما حالا چاره ای نیست جز اعزام علی هاشمی و علی داودی که طبق رنکینگ دنیای بهترین های وزنه برداری ایران برای المپیک توکیو هستند.

نسل وزنه برداری در حال تغییر است

این پیشکسوت وزنه برداری ایران که شهریورماه سال 97 و پس از قهرمانی در بازی های آسیایی اندونزی از دنیای حرفه ای ورزش و وزنه برداری خداحافظی کرد در ادامه مصاحبه با وبلاگ بانیما گفت: باید بپذیریم که نسل قهرمانان در وزنه برداری در حال تغییر است. کیانوش رستمی و سهراب مرادی از نسل من و هم دوره من هستند. به جز این دو نفر سایر وزنه برداران آن نسل بازنشسته شده اند. به تدریج نسل جدید رو می گردد.

کیانوش و سهراب هنوز بازنشسته نشده اند

یعنی کیانوش رستمی و سهراب مرادی هم بازنشسته شده اند؟، سلیمی در پاسخ به این پرسش گفت: نه؛ منظور من بازنشسته شدن این دو نفر نیست. کیانوش و سهراب به دلیل مسائل خاص خود نتوانستند کسب سهمیه نمایند. به نظرم ورزشکار تا زمانیکه با آسیب جدی روبرو نشده و شرایط کسب نتیجه را دارد باید در عرصه حضور داشته باشد. سهراب مرادی تا پیش از آسیب دیدگی حتی امید مدال آوری در کاروان بود. خود من هم به خاطر آسیب دیدگی تصمیم به کنار گذاشتن ورزش حرفه ای گرفتم وگرنه کماکان به حضور در این عرصه ادامه می دادم.

امید به آبروداری در المپیک توکیو

بهداد سلیمی در سرانجام در خصوص شرایط نمایندگان وزنه برداری ایران در المپیک توکیو و مدال آوری آنها گفت: امیدوارم علی هاشمی و علی داودی بتوانند در توکیو صاحب مدال شوند. وزنه برداری ایران سالیان سال است که در المپیک مدال آور بوده است. امیدواریم این دو نفر بتوانند از آبروی وزنه برداری ایران در توکیو دفاع نمایند.

منبع: خبرگزاری مهر

به "حذف کیانوش و سهراب قابل پیش بینی بود، امید به آبروداری در توکیو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حذف کیانوش و سهراب قابل پیش بینی بود، امید به آبروداری در توکیو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید