راه های درمان بی اشتهایی با گیاهان اشتها آور

به گزارش وبلاگ بانیما، برای درمان بی اشتهایی، باید عامل آن پیدا شده و سپس درمان صورت گیرد. زنجبیل، به لیمو، پیاز، رازیانه و آویشن از جمله گیاهان اشتها آور هستند.

راه های درمان بی اشتهایی با گیاهان اشتها آور

بی اشتهایی چیست؟

بی اشتهایی یا عدم تمایل به خوردناختلالی است که با بسیاری از بیماریها ارتباط دارد. برای درمان بی اشتهایی در تمامموارد باید عامل نهفته آن پیدا شده و سپس شیوههای مختلف درمان صورتگیرد. بی اشتهایی یک اختلال پیچیده است که علل مختلفی آنرا به وجود میآورند. تحقیقاتنشان داده اند که بعضی از افراد به دلیل عوامل ژنتیکی، بیشتر مستعد درگیرشدن به ایناختلال هستند؛ و کوچکترین چیزی ممکن است بر رفتار آنها تأثیر گذاشته و باعث بروز بیماریو بی اشتهایی آنان گردد.

علائم بی اشتهایی

بعضی علائم بی اشتهایی عبارتند ازوزن کم بدن، خستگی، پوست رنگ پریده، شکنندگی ناخن ها، ریزش مو، خشکی پوست، یبوست،افسردگی، قاعدگی نامنظم، فشار خون پائین و خروج از فعالیت های اجتماعی. اگر ایناختلال به موقع درمان نگردد، می تواند عوارض متعددی را به همراه داشته باشد، از قبیلضربان نامنظم قلب، عدم تعادل الکترولیت ها در بدن، کم خونی، پوکی استخوان و مشکلاتکلیوی.

درمان بی اشتهایی با گیاهان اشتهاآور

برای درمان بی اشتهایی گیاهان داروییزیر به شما پیشنهاد می گردد:

  • زنجبیل + فلفل سیاه + دارفلفل +انگور

یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل، پودرفلفل سیاه، پودر دار فلفل خشک و پودر نمک معدنی را با هم آسیاب کنید و این مواد رابه خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید. سپس به این مواد دو فنجان انگور بی هسته عظیم وخشک شده را اضافه نمایید و مجددا همه این مواد را با یکدیگر آسیاب نمایید و در یک ظرفشیشهای نگهداری نمایید. نصف قاشق چایخوری از این مخلوط را دو مرتبه در روزبخورید.

  • زنجبیل

دو قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رندهشده را در مقداری روغن حیوانی تفت داده و آن را سرخ کنید تا به رنگ قهوهای در آید.سپس به آن به مقدار نصف فنجان شیره نیشکر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا شکردر آن حل گردد. سپس اجازه دهید تا کمی سرد گردد. خوردن نصف تا یک قاشق چایخوری ازاین مخلوط دو مرتبه در روز برای درمان بی اشتهایی مفید بوده و اشتها را تحریکمیکند.

  • دمنموده یونجه + بابا آدم + دارچین +شیرین بیان

برای تهیه این دمنموده مواد فوق را بهنسبت، هشت قسمت برگ یونجه، دو قسمت باباآدم، یک قسمت دارچین و یک قسمت شیرین بیان ابتداخرد و با یکدیگر کاملا مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از این مخلوط را در یک لیوانآب جوش بریزید و بگذارید 20 دقیقه دم بکشد، سپس آن را صاف نموده و روزی سه بار یبهمیزان یک فنجان، نیم ساعت قبل از غذا میل کنید.

  • دمنموده رازیانه

رازیانه نیز یگی از گیاهان اشتها اوراست. به این منظور 30 گرم برگ رازیانه را در یک لیتر آب جوش بریزید و بگذارید 10دقیقه دم بکشد. این دم نموده، مقوی اعصاب بوده و علاوه بر هضم سریع غذا، برای درمانبی اشتهایی مفید است و اشتها را زیاد میکند. همچنین میتوان یک قاشق چایخوری دانههای رازیانه راخوب بکوبید و در یک لیوان آب جوش ریخته و به مدت ده دقیقه دم کنید. مصرف آن در روزباعث افزایش اشتها می گردد.

  • آویشن

مقداری آویشن خشک (15 تا 25 گرم) رادر یک لیتر آب جوش بریزید و با حرارت ملایم دم کنید. اگر این دم نموده را هر روزپنج تا شش مرتبه بعد از غذاهای روزانه مصرف کنید، به برطرف بی اشتهایی یاری می نماید.

  • پیاز

پیاز را بپزید، با عسل مخلوط و دروعده های غذایی مقداری از آن را مصرف کنید. این ترکیب علاوه بر این که موجب افزایشاشتها می گردد، ضد نفخ هم است. همچنین خوردن برشهایی از پیاز هنگام صرف غذا، اشتهارا تحریک نموده و از سادهترین راهکارهای درمان بی اشتهایی است.

  • دمنموده بابونه + به لیمو + زنجبیل + پونه

بابونه، به لیمو، زنجبیل و پونه نیزهمگی از گیاهان اشتها آور هستند. این گیاهان را به نسبت مساوی با یکدیگر مخلوط کنید.یک قاشق مرباخوری از این مخلوط را در یک لیوان آب جوش دم نموده و میل کنید.

  • پرتقال

میوه های تازه از قبیل پرتقال بهصورت اثربخش با تحریک اشتهای شما بی اشتهایی را درمان می کنند. پرتقال منجر بهافزایش سلامت دستگاه گوارش نیز می گردد. پاکسازی سیستم گوارش مهم است، در حالی کهبدون آن شما احساس گرسنگی نمی کنید. علاوه بر این، بوی نشاط بخش پرتقال و پوستپرتقال منجر به آرامش اعصاب شده و با اضطراب و افسردگی می جنگد. به این منظور مقداریپرتقال خورده یا یک لیوان آب پرتقال را چند بار در روز جهت افزایش اشتها بنوشید.

در خاتمه یادآورمیشویم، کاهش اشتها به مدت و میزان کم جای نگرانی ندارد اما اگر از آخرین باری کهغذایی را با لذت خوردهاید بهقدری گذشته است که آن را به یاد ندارید، باید به دنبال مشکل و راهکار درمان بیاشتهایی به طور جدی و زیر نظر پزشک متخصص باشید.

گردآوری: مجله اینترنتی وبلاگ بانیمامنبع: setare.com

به "راه های درمان بی اشتهایی با گیاهان اشتها آور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه های درمان بی اشتهایی با گیاهان اشتها آور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید