نکته بهداشتی: غذاهای ضد التهاب
به گزارش وبلاگ بانیما، التهاب مزمن نقشی اساس در ایجاد بسیاری از بیماری های عمده از بیماری قلبی تا آرتروز دارد.
- مجله رژیم های غذایی
مصرف غذاهای با تاثیر ضد التهابی می تواند به کاهش خطر دچار شدن به این بیماری ها یاری کند.
از جمله این غذاها می توان به این موارد اشاره نمود:
- گوجه فرنگی.
- روغن زیتون.
- مغزهای خوراکی.
- ماهی های چرب مانند سالمون و تون.
- سبزی های برگ دار سبز مانند اسفناج و کلم کیل.
منبع: همشهری آنلاین
تاریخ انتشار: 2 تیر 1398
آخرین بروزرسانی: 6 مهر 1399
گردآورنده: blog.banima.ir
شناسه مطلب: 2078
به "نکته بهداشتی: غذاهای ضد التهاب" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "نکته بهداشتی: غذاهای ضد التهاب"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید