چرا گاهی باید از بچه های تان فاصله بگیرید؟

به گزارش وبلاگ بانیما، در این مطلب قصد داریم به شما بگوییم چرا برای یک مادر عالی بودن ضروری است گاهی از فرزندان تان فاصله بگیرید.

چرا گاهی باید از بچه های تان فاصله بگیرید؟

به گزارش ، مادر شدن یعنی زمان و انرژی بسیار زیادی را صرف بچه ها کردن. بدون تردید شما باید عشق و توجه کافی نثار فرزندانتان کنید. همه این توجهات و محبت ها احتیاجمند زمان و وقت زیاد است، اما خیلی اهمیت دارد که برای خودتان هم وقت بگذارید و خودتان را در جهانی مادرانه به شیوه ای نادرست غرق نکنید.

مادر شدن یعنی زمان و انرژی بسیار زیادی را صرف بچه ها کردن. بدون تردید شما باید عشق و توجه کافی نثار فرزندان تان کنید تا به آن ها امکان رشد بدهید و بتوانند انسان ایده آلی باشند که آرزوی هر کسی است. همه این توجهات و محبت ها احتیاجمند زمان و وقت زیاد است، اما خیلی اهمیت دارد که برای خودتان هم وقت بگذارید و خودتان را در جهانی مادرانه به شیوه ای نادرست غرق نکنید.

البته کار سختی است که هم بدون احساس گناه برای خودتان وقت صرف کنید و هم به اندازه کافی برای بچه ها وقت بگذارید، اما کدام جنبه از زندگی را می شناسید که احتیاجمند تعادل نباشد؟ پس در این زمینه نیز می توانید با هوش و درایت خود، تعادل لازم را برقرار کنید. با ماه همراه باشید تا به شما بگوییم چرا برای یک مادر عالی بودن ضروری است گاهی از فرزندان تان فاصله بگیرید.

اگر همواره کنار بچه ها باشید به سختی می توانید مستقل شدن را به آن ها یاد بدهید. سعی کنید طبق شرایط تان بعضی روز ها یکی دو ساعت از بچه ها فاصله بگیرید. خیلی مهم است که بچه ها احساس حوصله سررفتگی نمایند تا خلاقیت ذهنی شان به کار بیفتد. اگر بچه ها مدام هر چیزی که می خواهند در دسترس و آماده داشته باشند و هرگز در شرایطی قرار نگیرند که مجبور شوند خودشان فکری به حال خود بنمایند، روی پای خود ایستادن را نمی توانند تمرین نمایند. پس به خاطر بچه ها هم که شده کمی آن ها را به حال خودشان بگذارید!

حالا که متوجه شدید چقدر مهم است به خاطر خود بچه ها هر چند وقت یک بار از آن ها فاصله بگیرید، باید بدانید که این فاصله دریافت برای خود شما هم به همین اندازه ضروریست. درست است که الان به عنوان یک مادر، تمام احساسی که دارید از زاویه ای مادرانه دیده می گردد، اما شما هم احتیاج دارید نسبت به خودتان اعتماد بنفسی قوی داشته باشید و حس کنید بدون اینکه مجبور باشید انرژی و وقت تان را صرف فرزندان تان کنید هم انسان ارزرشمند و کاملی هستید. شما به اوقاتی فقط مختص خودتان احتیاج دارید، به دور از بچه ها و مسئولیت های آنها.

وقتی بدون بچه ها و نگرانی بابت آن ها از خانه خارج می شوید و می دانید یکی دو ساعت متعلق به خودتان هستید، یک فضای ذهنی برای پرداختن به خودتان باز می کنید و می توانید به چیز های تازه تری هم فکر کنید. برای خیلی از ما، لذت های خیلی کوچک زندگی، بسیار باارزش و مهم اند، اما گاهی آنقدر درگیر مشغله ها می شویم که همین لذت های کوچک را نیز از خودمان دریغ می کنیم. شاید یک ساعت بدون دلشوره و مسئولیت گپ زدن با دوست صمیمی تان و فنجانی چای نوشیدن، تمام آن چیزی باشد که روحیه و انرژی تان را تا چند روز شارژ می نماید، چه دلیلی یا چه کسی می تواند وادارتان کند این یک ساعت را از خودتان دریغ کنید؟!

وقتی مجبورید مدام به بچه ها رسیدگی کنید، خیلی سخت می توانید فرصتی برای انجام کار های شخصی تان بیابید. مثلا مراجعه به دندانپزشکی یا پزشک زنان تان. این ها کار های ضروری هستند که اگر برای خودتان ارزش قائل نباشید به راحتی از آن ها غافل خواهید شد.

شاید اول به نظرتان برسد رسیدگی به این کار ها خودخواهی است، اما اگر بپذیرید که مراقبت از سلامتی فردی تان چقدر مهم است، خیلی راحت تر می توانید با آن کنار بیایید و گاهی به دور از بچه ها و مسئولیت های شان فقط به خودتان برسید، حتی اگر یک فرصت یک ساعته برای خریدن لباس زیر دلخواه تان باشد.

خیلی از خانم ها وقتی مادر می شوند با دورهمی ها و دیدار های محبت آمیز خداحافظی می نمایند. گاهی شاید بنا به دلایلی مانند تغییر سبک زندگی تان ارتباط با یک یا دو دوست را کمتر و یا قطع کنید، اما قطع ارتباط با دوستان صرفا به دلیل مادر شدن، اصلا منطقی نیست. شما باید بتوانید هر وقت که احتیاج دارید با دوستان تان دیدار کنید و این بخش از وجودتان را تغذیه نمایید.

همانطور که گفتیم که بچه ها با دور شدن از شما استقلال و غیروابسته بودن را یاد می گیرند. در پشتیبانی از این تمرین مهم، بچه ها باید بدانند که هیچ ایرادی ندارد که مدام کنارشان نباشید. متناسب با سن فرزندتان، از او فاصله بگیرید تا به او یاد بدهید مادر خوب بودن به این معنی نیست که همواره و در هر حال کنارش حاضر و آماده باشید و همه چیز را برایش فراهم کنید. فرزند شما بعضی از مهارت های زندگی را در اوقاتی که بدون شماست یاد می گیرد.

بیشتر خانم ها بعد از مادر شدن تمام خواسته ها و علاقه مندی های خود را فراموش می نمایند و همه چیز را فقط و فقط برای فرزندان خود می خواهند و تمام کوشش شان این است که خواسته های بچه ها را تمام و کمال جواب بدهند. کمی از بچه ها فاصله بگیرید تا بتوانید ببینید چه چیزی شما را سر شوق می آورد، یعنی خود ِ خودتان را! اگر هنوز نمی دانید چه سرگرمی هایی مورد علاقه تان است بسیار خوب، آن را کشف کنید. باور کنید مادر بودن هیچ منافاتی با رویا های شخصی تان ندارد.

زندگی بدون ارتباط با آدم های دیگر زندگی نیست. وقتی ما انسان ها با هم ارتباط برقرار می کنیم، ناخودآگاه از آن ها درس زندگی می گیریم، پس خیلی مهم است که بعد از مادر شدن، این جنبه ضروری زندگی را نادیده نگیرید. اگر خودتان را در خانه حبس کنید و فقط زمان هایی از خانه بیرون بزنید که قرار است فقط در اختیار بچه ها باشید، یعنی فرصتی برای دیدار با آدم های جدید ندارید. اجازه ندهید مادر شدن شما را تنها و منزوی کند. ارتباط با بچه ها و اعضای خانواده هر چقدر هم که لذتبخش و عمیق باشد، جای ارتباط با آدم های بیرون را نمی گیرد.

پس ارتباط با جهانی بیرون را به هیچ قیمتی از دست ندهید. نباید فراموش کنید که فضای مجازی فریبنده است و ممکن است این احساس کاذب را به شما بدهد که از این طریق با جهانی بیرون و آدم های زیاد در ارتباط اید، اما واقعا این طور نیست. ارتباط شما با جهانی بیرون باید واقعی و رو در رو باشد.

لطفا جبهه گیری نکنید! منطقی باشیم: وقتی مجبورید سر میز غذا به خورد و خوراک بچه ها رسیدگی کنید چطور می توانید خودتان با لذت غذا بخورید؟ شاید گاهی اصلا مزه چیزی که می خورید را نفهمید. بد نیست گاهی بدون بچه ها بیرون بروید و در رستوران مورد پسندتان غذای مورد علاقه تان را بخورید. اگر با ایده رستوران رفتن موافق نیستید می توانید یک فرصت دو ساعته تنهایی در خانه برای خود جور کنید و غذای مورد علاقه تان را تهیه و نوش جان کنید. غذا خوردن فقط پُر کردن شکم نیست، شما باید بتوانید حداقل گاهی با لذت و حوصله و تمرکز، به دور از نق و گریه و خرابکاری بچه ها چیزی را که دوست دارید بخورید.

بعضی از مادر ها انگار خود واقعی شان را در جهانی مادرانه گم می نمایند. آن ها احساس می نمایند آنقدر غرق عواطف و مشغله های مادرانه شده اند که دیگر نمی دانند خودشان به تنهایی چه هویتی دارند. ولی گاهی ضروری است چند قدمی از این جهان فاصله بگیرید تا خود واقعی تان را ببینید و تیمارش کنید. حتی یک ساعت در هفته می تواند برای خلوت کردن با خودتان کافی باشد تا به یاد بیاورید قبل از بچه دار شدن چه کسی بودید، چه کار می کردید، چه چیزی شادمان تان می کرد و.

منبع : برترینها

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "چرا گاهی باید از بچه های تان فاصله بگیرید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا گاهی باید از بچه های تان فاصله بگیرید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید