کوکی سیب کاراملی

به گزارش وبلاگ بانیما، این دسر را می توانید برای صبحانه یا میان وعده به همراه چای یا قهوه نیز می توانید میل کنید. برای تهیه آن به سیب شیرین احتیاج دارید.

کوکی سیب کاراملی
  • تعداد: 72 تکه
  • زمان تهیه: 40 دقیقه
  • زمان پخت: 12 دقیقه

مواد لازم

  • نصف پیمانه شورتنینگ
  • 1 1/4 پیمانه شکر قهوه ای
  • یک عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه آب سیب
  • 2 1/4 پیمانه آرد شیرینی پزی یا آرد کامل
  • یک قاشق چایخوری جوش شیرین
  • یک قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ¼ قاشق چایخوری پودر میخک
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • یک عدد سیب زرد پوست کنده و خرد شده، رنده شده
  • ¾ پیمانه کشمش طلایی
  • 2 قاشق غذاخوری مارگارین
  • 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
  • دو قاشق غذاخوری آب
  • 1 ¾ پیمانه شکر قهوه ای
  • شیر کم چرب
  • ¼ پیمانه گردوی خرد شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. شورتنینگ و 1 1/4 پیمانه شکر قهوه ای را با هم زن برقی با سرعت میانه هم بزنید. تخم مرغ را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. آب سیب را اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید. آرد، جوش شیرین، دارچین، میخک و نمک را اضافه کنید. تخم مرغ را به مخلوط کن اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید. سیب و کشمش را اضافه کنید.

2- یک ورقه روغنی داخل سینی فر قرار دهید. با قاشق خمیر را با فاصله 7 سانتی متری داخل سینی بریزید و به مدت 8 دقیقه در فر بگذارید تا قهوه ای و برشته شوند.

3- مارگارین، 1/3 پیمانه شکر قهوه ای و آب را روی حرارت میانه گرم کنید. تا حدی هم بزنید که شکر حل گردد. از روی حرارت بردارید و پودر شکر را به آن اضافه کنید. اگر روکش آغاز به سفت شدن کرد، مقداری کمی شیر کم چرب به آن اضافه کنید تا غلظتش کاهش بیابد. سپس آن را روی شیرینی های خنک شده بریزید و با گردوی خرد شده تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 63
  • چربی: 2 گرم
  • کلسترول: 3 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 11 گرم
  • پروتئین: 1 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • سدیم: 32 میلی گرم
  • پتاسیم: 301 میلی گرم
  • کلسیم: 10 میلی گرم
  • آهن: 0 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "کوکی سیب کاراملی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوکی سیب کاراملی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید