طرز تهیه مافین به ساده ترین روش
به گزارش وبلاگ بانیما، مافین ها به این دلیل که یکی از ساده ترین دستورهای پخت را در میان انواع شیرینی دارند محبوب شده اند. اما آنچه این شیرینی خوشمزه را به گزینه ای مجذوب کننده تبدیل کرده است ماندگاری بالای آن است. این شیرینی در دمای اتاق حدود پنج روز سالم مانده و قابل استفاده خواهد بود. همچنین با فریز کردن آن می توانید زمان نگهداری آن را افزایش دهید. شما می توانید این دسر خوش طعم و سالم را با میوه های دلخواه تان تزیین کنید یا اینکه کرم های خوش عطر و رنگی را برای تزیین مافین ها آماده کنید. در این مطلب طرز تهیه مافین به ساده ترین روش را به شما آموزش می دهیم. با کمی خلاقیت می توانید هر مافین را به شکل متفاوتی تزیین و سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه مافین
- کاغذ مخصوص پخت مافین 12 عدد
- آرد دو و نیم فنجان
- شکر نصف فنجان
- بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
- نمک یک چهارم قاشق چای خوری
- شیر پرچرب کاله خرید آنلاین یک و یک چهارم فنجان
- روغن گیاهی نصف فنجان
- تخم مرغ یک عدد
- وانیل یک قاشق چای خوری
- شکلات چیپسی، میوه یا خشکبار برای مخلوط کردن در مواد مافین و تزئین کیک ها به میزان لازم
طرز تهیه مافین به ساده ترین روش
مرحله اول
برای شروع، اولین قدم این است که سینی و فر را آماده کنید. سپس، 12 کاپ مخصوص پخت مافین در آن قرار دهید. بعد از آن، در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
حالا وقت مخلوط کردن ترکیبات دیگر است. شیر، روغن، تخم مرغ و وانیل را باهم ترکیب کنید. سپس مواد را هم بزنید تا ساختاری کاملا یکدست پیدا کنند. حالا این ترکیب را به مخلوط آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک اضافه کنید و با استفاده از قاشق یا همزن باهم مخلوط کنید.
مرحله سوم
درصورتی که تمایل داشته باشید خشکبار یا شکلات چیپسی به مافین اضافه کنید، حالا زمان مناسبی است. البته بهتر است در اضافه کردن این مواد زیاده روی نکنید.
مرحله چهارم
به همین راحتی به مرحله آخر رسیدیم. حالا مواد تهیه شده را به طور مساوی در کاپ های کاغذی مخصوص پخت کیک بریزید. مافین ها را در حرارت 200 درجه سانتی گراد تا حدی در فر نگهدارید تا حالت طلایی قهوه ای پیدا کنند. این حالت در حدود 20 دقیق رخ می دهد.
- با همین روش ساده تهیه مافین، می توانید کیک هایی با شکل و طعم متفاوت را آماده کنید. در روزهای سرد هم با شکلات گرم و آب شده ای که روی مافین تان می ریزید، می توانید ترکیبی خوش طعم را ایجاد کنید.