طرز تهیه چای لاته حرفه ای و خوش عطر و طعم در خانه
به گزارش وبلاگ بانیما، چای لاته یک نوشیدنی مجذوب کننده و کاراملی از ترکیب چای، شیر و ادویه است که مثل لاته با شیر گرم دم می گردد. این چای بسیار شبیه چای ماسالا است اما از لحاظ مواد اولیه و شیوه دم کردن کمی با چای ماسالا تفاوت دارد. این چای محبوب به خاطر داشتن کافئین و آنتی اکسیدان های موجود در آن خواص بسیار زیادی برای بدن دارد. یاری به سیستم گوارش و هضم غذا، یاری به کاهش وزن و افزایش سوخت و ساز بدن به خاطر ادویه های موجود در آن، کاهش قند خون بالا و کاهش استرس و ایجاد آرامش از خواص بی نظیر این چای محسوب می گردد. در ادامه طرز تهیه چای لاته حرفه ای با تمام نکاتی که باید در خصوص آن بدانید تا یک چای خوش دم و خوش عطر و خوشمزه داشته باشید، آمده است. دستورالعمل را دنبال کنید و تجربه تان را با ما در میان بگذارید.
مواد لازم برای تهیه چای لاته
- چای کیسه ای سه عدد
- شیر کم چرب کاله خرید آنلاین دو لیوان
- شکر یک تا دو قاشق غذاخوری
- زنجبیل دو سانتی متر
- رازیانه یک برگ
- فلفل سیاه به اندازه کم
- هل هشت عدد
- میخک چهار عدد
- چوب دارچین دو عدد
طرز تهیه چای لاته حرفه ای و خوش عطر و طعم در خانه
مرحله اول
چای لاته یک نوشیدنی های گرم و مناسب برای روزهای سرد پائیزی و زمستانی است که به راحتی می توانید در خانه آن را تهیه و نوش جان کنید. برای تهیه چای باید آداب دم کردن چای مرغوب را خوب بدانید و از قلم نیاندازید که در مصرف آن زیاده روی نکنید. پیش از این طرز تهیه چای سبز لاته را به شما آموزش داده ایم اما برای تهیه چای لاته باید ابتدا ادویه ها را داخل یک تابه روی حرارت قرار دهید تا عطر آن ها بلند گردد. سپس ادویه های تفت داده شده را همراه تی بگ و چای به مدت 10 دقیقه داخل دو لیوان آب جوش بریزید.
مرحله دوم
شکر و شیر را داخل یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل گردد. صبر کنید تا شیر داغ گردد سپس آن را داخل یک ظرف در بسته بریزید که بتوانید آن را چند بار محکم تکان دهید تا لایه فوم (کف شیر) روی شیر ایجاد گردد. چای که احتمالا تا الان دم کشیده شده را از صافی عبور داده و داخل چهار فنجان بریزید. به یاری قاشق فوم ایجاد شده روی شیر را کنار بزنید و شیر شیرین شده را به چای داخل فنجان ها اضافه کنید. در نهایت کف را روی فنجان ها بریزید و روی نوشیدنی را با اندازهی پودر دارچین تزئین کنید. چای لاته شما آماده است و می توانید آن را با بیسکویت کره ای خوشمزه نوش جان کنید.
فوت و فن های طرز تهیه چای لاته
- برای تهیه چای لاته باید تقریبا از دو برابر چای بهره ببرید. چون این چای با شیر درست می گردد، شیر اندازه غلظت و عطر و رنگ چای را کاهش می دهد. بیشتر دم گذاشتن چای باعث می گردد لاته تلخ گردد. بنابراین به جای این که زمان دم کشیدن را زیاد کنید از اندازه چای بیشتری بهره ببرید.
- استفاده از چای های سیاه برای تهیه چای لاته می تواند برترین گزینه باشد. چای ارل گری، سیلان و آسام گزینه های مناسبی از چای برای تهیه این دستورالعمل هستند.
- استفاده از چای معمولی هم به جای تی بگ باعث می گردد کیفیت چای شما بالاتر رود. اما اگر تی بگ تنها چیزی است که برای تهیه چای در اختیار دارید برای این اندازه آب و شیر از سه کیسه چای بهره ببرید.
- برای تهیه چای لاته از ادویه ها و طعم دهنده هایی مثل هل، میخک، چوب دارچین، زنجبیل تازه، فلفل سیاه می توانید بهره ببرید.
- می توانید به جای شکر از شیرین کننده شربت افرا، شکر گرانول، شکر قهوه ای بهره ببرید. این شیرین کننده های جایگزین شکر باعث برجسته شدن طعم ادویه در چای می شوند. از قلم نیاندازید که استفاده بیش از حد شیرین کننده ها باعث می گردد طعم ادویه ها معین نگردد.