معرفی تندترین فلفل های جهان

به گزارش وبلاگ بانیما، آشنایی با تندترین فلفل های جهان

آیا شما هم از هواداران پر و پا قرص غذاهای تند و فلفلی هستید؟ آیا فکر می کنید تحمل خوردن هر نوع فلفلی را دارید؟ به نظرتان تندترین فلفل های جهان کدام هستند؟ آیا جرات امتحان کردن آن ها را دارید؟ در این مطلب با خبرنگاران تندترین فلفل های جهان را به شما معرفی می کنیم که بعضی از آن ها در کتاب رکوردهای گینس هم ثبت شده اند. واحد مقدار گیری اسکوویل (Scoville Scale) برای سنجش و امتیازدهی به درجه تندی و داغی فلفل ها ایجاد شده و درجه تندی هر فلفل را معین می نماید. در ادامه تندترین فلفل های جهان بر اساس مقیاس اسکوویل را به شما معرفی می کنیم که هرکسی جرات و تحمل خوردنشان را ندارد. با ما همراه باشید.

معرفی تندترین فلفل های جهان

فلفل کارولینا ریپر | Carolina Reaper

این فلفل برای سال های متمادی به عنوان تندترین فلفل دنیا شناخته شده است و درجه تندی 1400000 تا 2200000 واحد اسکوویل دارد. در سال 2013 این فلفل در کتاب رکوردهای گینس هم به عنوان تندترین فلفل دنیا ثبت شد و مجددا در سال 2018 هم مورد آنالیز نهاده شد. همان طور که از نام این فلفل معین است فلفل کارولینا بومی استان کارولینا (کارولینای جنوبی) است و طعمی بسیار تند و آتشین دارد. فلفل کارولینا ریپر 175 تا 880 برابر فلفل هالوپینو تندی دارد و حتی از اسپری های فلفل هم درجه تندی بیشتری دارد! با وجودی که این فلفل در صدر فهرست تندترین فلفل های دنیا قرار می گیرد اما در کمال تعجب به صورت خام هم خورده می گردد.

فلفل اژدهای کومودو | Komodo Dragon Pepper

دومین رتبه در فهرست تندترین فلفل های دنیا متعلق به فلفل اژدهای کومودو است و فقط فلفل خورهای حرفه ای باید به این فلفل نزدیک بشوند. خاستگاه اصلی این فلفل انگلیس است و از لحاظ درجه تندی با فلفل کارولینا برابری می نماید (1400000 تا 2200000 واحد اسکوویل). اگر می خواهید تصویر خوبی از اندازه تندی این فلفل داشته باشید باید بدانید که فلفل اژدهای کومودو 175 تا 880 برابر فلفل هالوپینو تندی دارد! تندی این فلفل بسیار ملایم و آرام آرام آغاز می گردد و به محض این که آن را گاز بزنید متوجه تندی اش نمی شوید. شاید همین موضوع باعث گردد چند گاز دیگر بزنید و بعد وقتی متوجه اندازه تندی این فلفل می شوید که دیگر دیر شده است! برای توصیف تندی این فلفل از اصطلاح سوزان و داغ استفاده می گردد که به درستی که برازنده چنین فلفلی است.

فلفل عقربی موروگا ترینیداد | Trinidad Moruga Scorpion

همان طور که در نام این فلفل هم معین است خاستگاه اصلی آن کشور ترینیداد و توباگو است و به علت تندی زیاد و همین طور دم عقرب مانندش به فلفل اسکورپیون یا عقربی معروفیت پیدا نموده است. درجه تندی این فلفل در تندترین حالت به 2 میلیون واحد اسکوویل هم می رسد که به این ترتیب، از هر نوع اسپری فلفل هم تندتر است. این فلفل آنقدر تند است که کارگرانی که قصد برداشت این فلفل را دارند حتما باید از دستکش و تجهیزات محافظتی خاص استفاده نمایند تا پوستشان آسیبی نبیند.

فلفل 7 پات داگلا | 7 Pot Douglah

فلفل 7 پات داگلا بدون شک یکی از تندترین فلفل های دنیا به شمار میرود و خاستگاه آن کشور ترینیداد و توباگو در آمریکای جنوبی است. این فلفل برخلاف بیشتر فلفل های تند که قرمز هستند رنگی تیره و شکلاتی دارد و طعم آن هم شیرین و فندقی است. درجه تندی این فلفل چیزی بین 923889 تا 1853986 واحد اسکوویل است و بعضی از انواع تندتر آن تا 2 میلیون واحد اسکوویل هم رسیده اند. فلفل پات داگلا هم به صورت خام و تازه و هم به صورت پودر شده استفاده می گردد و در تندترین سس های فلفل از این نوع فلفل استفاده می گردد.

فلفل دورست ناگا | Dorset Naga

فلفل دورست ناگا یکی از گونه های فلفل ناگا موریچ (Naga Morich) است و به علت تندی و طعم بسیار خوبش به ویژه در انگلستان محبوبیت زیادی پیدا نموده است. در حقیقت برترین بذرهای ناگا موریچ انتخاب شدند و با اصلاحاتی که روی آن ها انجام شد فلفلی به مراتب تندتر و خوش طعم تر به وجود آمد که چیزی بین طعم شیرین و گلی دارد. جالب است بدانید که هردو فلفل (دورست ناگا و ناگا موریچ) از خویشاوندان فلفل هندی تند و تیز به نام فلفل روح (ghost pepper) هستند. درجه تندی فلل دورست ناگا 1000000 تا 1598227 واحد اسکوویل است که در واقع، 125 تا 639 برابر تندی فلفل هالوپینو است.

فلفل عقربی بوچ T | Trinidad Scorpion Butch T

این فلفل یکی از نژادهای فلفل اسکورپیون ترینیداد یا فلفل عقربی است و به مدت سه سال عنوان تندترین فلفل دنیا را به خود اختصاص داده بود. خاستگاه این فلفل کشور استرالیاست و درجه تندی آن حدود 800000 تا 1463700 واحد اسکوویل است. فلفل عقربی بوچ T حدود 100 تا 585 برابر فلفل هالوپینو تندی دارد. این فلفل طعمی میوه ای دارد و بر خلاف سایر فلفل های سوپرتند که سیر تندی آن ها بسیار آرام و ملایم است تندی و داغی این فلفل را به سرعت متوجه می شوید.

فلفل ناگا موریچ | Naga Morich

همان طور که در بالا هم اشاره کردیم فلفل دورست ناگا از فلفل ناگا موریچ گرفته شده است. فلفل ناگا موریچ بومی کشور هندوستان است و به علت تندی اش گاهی به نام فلفل چیلی مار هم شناخته می گردد. درجه تندی فلفل ناگا موریچ 1 میلیون تا 1.5 میلیون واحد اسکوویل است و طعمی شیرین، عطری گُلی و فرایند تندی و داغی آرام و ملایمی دارد. تندی فلفل ناگا موریچ 125 تا 600 برابر فلفل هالوپینو است و بدون دستکش و تجهیزات مناسب حتی به این فلفل نباید دست زد! حتی تماس پوستی با این فلفل هم داغ و سوزان است و اگر جرات خوردنش را دارید باید منتظر دردی داغ و آتشین باشید!

منبع: pepperscale.com

منبع: الی گشت

به "معرفی تندترین فلفل های جهان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی تندترین فلفل های جهان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید